Sve Za Torte
Korpa
0 Proizvod
0,00 RSD
KorpaNaruči
Proizvodi
Uslovi kupovine


POGLEDAJTE VIDEO ZAPIS O NAMA 

 

                                         

                                 

 Shodno Zakonu o zaštiti potrošača

MMN Kolačić Doo obezbeđuje predugovorno obaveštavanje potrošača koje se ogleda u sledećem.

 

Svaki proizvod na web sajtu www.svezatorte.com  kratak opisan, sa prikazom, materijalom i dimenzijama. To je prikazano kraćim i dužim tekstualnim opisom, fotografijama.                                     

Preko 80 % Fotografija proizvoda su orginalne i dobijate proizvod kao na Fotografiji   

Ipak, ne možemo da garantujemo da su prikazi proizvoda u potpunosti bez grešaka.

 

Cene svih proizvoda na sajtu jasno su vidljive i izražene su u dinarima sa uključenim PDV-om.

Troškovi isporuke transparentno su prikazani u informacijama na stranici "Plaćanje i dostava". kao i detalji u vezi procesa kupovine ,plaćanja,načinu i roku isporuke http://www.svezatorte.com/text/agb 

 

Potrošač  ima pravo na jednostrani otkaz ugovora o kupovini, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, Zakona o elektronskoj kupovini, kao i na osnovu krovnog  Zakona o trgovini i tom prilikom troškovi povraćaja sredstava i robe padaju na teret potrošača.  Ugovor o kupovini može da se otkaže i na osnovu reklamacionog procesa.

 

MMN Kolačić Doo pruža podršku potrošačima tokom procesa reklamacije za proizvode.Takođe, na raspolaganju je za sva pitanja i savete u vezi korišćenja kupljenih proizvoda.

 

MMN Kolačić Doo obezbeđuje dokument Opšti uslovi kupovine prilikom procesa poručivanja. Neophodno je da se potrošač saglasi sa datim Opštim uslovima kupovine obeležavanjem checkboxa na samom kraju procesa poručivanja. 

 

 REGISTRACIJA

ZA KUPOVINU NIJE NEOPHODNA REGISTRACIJA MOŽETE OBAVITI KUPOVINU I BEZ REGISTRACIJE

 

Registracija počinje pritiskom na dugme "Registracija" u gornjem desnom uglu početne strane.

Potrebno je da navedete svoju email adresu nakon čega će vam na nju biti poslata automatska poruka koja sadrži lozinku. Na prikazanoj stranici unesite lozinku i potvrdite unos klikom na odgovarajuće dugme. Otvoriće vam se početna stranica sajta, a kao potvrda uspešne registracije biće navedeno vaše ime pri vrhu svake stranice sajta.

U svakom trenutku se možete odjaviti sa sajta izborom opcije "Odjava".

Registracija se obavlja samo jednom, a svaki sledeći put kupovinu možete započeti pritiskom na dugme "Prijava" i unošenjem

svoje email adrese i dodeljene lozinke. 

 

Politika Privatnosti 

Zaštita privatnosti korisnika

 

MMN Kolačić Doo se obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u MMN Kolačić Doo  odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji novca

MMN Kolačić Doo se obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca ukoliko dođe do prikupljanja svih potrebnih podataka za uspešno obavljanje transakcije plaćanja .Sve u cilju uspešne kupovine